Gourmetspill på nett

Spill med fokus på mat

Er du glad i mat, har du sikkert skrevet deg opp på flere nyhetsbrev som sender ut spennende resepter. Kanskje er du også registrert på nettsider med fokus på restauranter og kaféer, slik at du alltid får med deg når noe nytt åpner opp i nærområdet. Er du en ordentlig matelsker, vil du dog ikke nøye deg med dette. Neida, matfrelste mennesker går gjerne steget videre og laster ned noen kule spill med fokus på mat. Det finnes flere av disse, her er noen gode eksempler du kan kose deg med når du ikke er på kjøkkenet;

Go-Go Gourmet

kockspel2Er du glad i kjøkkenet og finner enkelt frem i alle skuffer, er Go-Go Gourmet et morsomt spill du kan prøve ut helt gratis på en rekke nettsider. Nettspillet er skapt av Big Fish Games, en kjent spillutvikler som har lansert hundrevis av kule gratisspill online gjennom årene. Spillet er en blanding av pek-og-klikk og tidsforvaltning. Her må du skynde deg og finne alle ingredienser samtidig som matlagingen er i gang. Du får bestillinger fra kunder, og må bruke tiden så smart som mulig slik at alle ordre kommer ut i tide. Morsomt, raskt og krever ikke nedlasting.

Le Chocolatier

En rekke tematiske spilleautomater har dukket opp de seneste årene, og Le Chocolatier er en av de mest populære blant de som er glade i mat. Her er det desserter som er i fokus. Alle mulige kaker spinner forbi på skjermen mens gevinstene ruller inn. Også Le Chocolatier er helt gratis å prøve ut, og det fungerer like godt på datamaskinen som på mobile enheter (smarttelefoner og nettbrett). Hos http://www.casinovinnere.com/ finner du dette pluss en rekke andre spennende spill med mat i fokus, i tillegg til bonuser og informasjon om gratis spill. Vil du komme nærmere innpå matlaging og – om du er riktig heldig – samtidig vinne penger, er Le Chocolatier for deg. Gjør deg dog klar for en skikkelig søt opplevelse som vil gi deg vann i munnen. Det kan lønne seg å ha en kake unnagjemt i kjøleskapet, for etter en times tid på Le Chocolatier vil du garantert få lyst på noe søtt.

Gourmet Ranch

kockspel1Har du en smarttelefon og vil få et innblikk i hele prosessen bak matlagingen, er Gourmet Ranch et ypperlig spill. Her får du ta kontrollen over en gård med tilhørende restaurant, og ved å gro diverse grønnsaker og frukter kan du få ting til å gå rundt. Ta på deg ansvaret for hele prosessen rundt gården og restauranten, fra det å ansette gode kokker og andre medarbeidere, til utvalg av menyer og innkjøp/salg av matvarer. Gourmet Ranch er et typisk mobilspill med fokus på strategi, og etter hvert som tiden går vil gården vokse og gjestene bli stadig flere. Gourmet Ranch finnes tilgjengelig både i App Store og i Google Play, altså spiller det ytterst liten rolle hvilken type mobiltelefon du har.