Hvor får du best whisky i Las Vegas?

Er du på jakt etter den beste whiskybaren i Las Vegas? Da kan vi kanskje hjelpe deg et aldri så lite stykke på vei.

Selv om man er ute og reiser så er det enkelte ting som aldri endrer seg, selv om omgivelsene gjør det. Man har fremdeles lyst på de beste tingene man vet i livet, og for noen er det faktisk whisky. Noen har selvfølgelig sine preferanser på hvor whiskyen skal være laget, og da er det gjerne USA, Irland eller Skottland sin whisky som står høyest på listen over favoritter.

Noen liker å være eventyrlystne innimellom alle spilleautomatene og rundene med poker, og da kan det være kjekt å søke opp noen av de bedre whiskybarene i Las Vegas for å få litt avbrekk i spillingen. Om man da skal slippe å gå rundt i Las Vegas på måfå, og bare tippe på hva som er bra whiskybarer, så kan det være greit å gjøre litt research først slik at man har noen adresser med kule steder å prøve ut.

Delmonico Steakhouse

Er du lysten på en god biff og avslutte måltidet med en 50 år gammel Glen Grant, så er dette plassen for deg. Restauranten drives av Chef Emeril Lagasse, og ligger i The Venetian Resort Hotel Casino. Med andre ord, bor du på det hotellet er det ikke lange turen å gå for å få både god mat og whisky. Delmonico har ikke mindre enn 700 forskjellige whisky, fra rundt 8 forskjellige land, med andre ord er det litt å velge i.

Franklin

Baren heter det samme som hotellet hvor den ligger, og det er liten tvil om at det er satset på design og komfort, så vel som god whisky. Baren ligger i lobbyen, og har et visst Miami-preg. Både baren og hotellet er navngitt etter Franklin D. Roosevelt. Det er masse spennende whisky varianter fra land som India, Australia og Japan.

Whisky Attic

Denne eksklusive whiskybaren ligger omtrent 5 minutter å gå fra The Strip, og her er du garantert en spesiell whiskyopplevelse. Her jobber de ut i fra en nyskapende måte å smake whisky på, som kalles Carmer Spirit Tasting Enhancement Method. Her lærer du å kjenne de forskjellige nyansene i smaksbildet til whiskyen du smaker.

Sage

Sage er i utgangspunktet godt kjent for den lekre maten de serverer, takket være sjefskokken Shawn McClain, som blant annet har vunnet James Beard-prisen. Han jobber med de beste ingrediensene for å skape menyer som frister gjennom hele året, og velger alltid de ferskeste råvarene. Men visste du at Sage også er en god whiskybar? Ja, faktisk har de åpent på kveldene og da kan man få et godt utvalg whisky eller andre spennende cocktails.

Oak and Ivy

Denne cocktailbaren ligger i Downtown Container Park og er ikke nødvendigvis verdens største bar. De har et stort og godt utvalg i spesielle drinker, og er du glad i Moscow Mule har de 9 forskjellige typer av nettopp denne. De lager også sin egen Ginger beer, som de bruker når de lager spennende drinker til sine kunder.

Godt utvalg

Dette er jo bare noen få av de stedene som serverer bra whisky i Las Vegas. Det er opp til deg å finne de stedene som serverer den whiskyen som du vil ha, enten du har et bestemt merke og årgang du liker, eller du har lyst til å prøve noen nye typer whisky som du har hørt masse om. Hør gjerne med resepsjonen på hotellet ditt og se om de har noen gode forslag utover de du fikk her.